Imuno čaj

 350

Imuno čaj je zeliščna mešanica, ki vas bo napolnila z virom antioksidantov, saj jih potrebujemo v zimskih dneh. Imuno čaj bo v skodelici pričaral magičen okus in vonj.

Velik doprinos pa ima čaj tudi na zdravstvenem področju, saj pripomore v boju proti bakterijam in virusom.

Šifra: 23238 Kategoriji: , Oznaki: , Product ID: 3623

Opis

Imuno čaj

Sestavine: Koščki kandiranega ingverja, listi verbena, zelena meta, aronija, koščki jabolka, ingver, goji jagode,cvetni listi vrtnice, cvetovi sleza, aroma

Ingver: Ingver razstruplja in krepi naš imunski sistem. Kot ognjeni vrtinec divja ingver skozi telo in dušo, odnaša iz telesa strupe in krepi naš obrambni mehanizem in odpornost telesa. Je močan antioksidant, njegovo delovanje je antiseptično, protivnetno, protivirusno in antibakterijsko.

Goji jagode: Goji jagode veljajo za enega od sadežev, ki ima največ antioksidantov. Med drugim krepijo imunski sistem, odpravljajo glavobole in holesterol in pomagajo pri stresu.

Aronija: Aronija vsebuje največ antioksidantov med vsemi vrstami jagodičja in ostalimi vrstami sadja. V plodovih aronije je veliko vitamina A, C, E, več vrst vitamina B ter zelo redek vitamin P, ki spodbuja delovanje in absorbcijo vitamina C. Je tudi prava zakladnica makro in mikro elementov, vsebuje železo, betakaroten, kalij, kalcij, mangan, jod, fosfor, bor in molibden.